SERVICII

Sunetics-terapie laser

Sunetics-terapie laser pentru creşterea părului pe scalp

Observati cum zilnic, problema caderii parului devine din ce in ce mai severa? Va intristati atunci cand observati ca persoanele din jur au un par mai des, mai frumos, iar dumneavoastra nici nu va mai amintiti de cand nu ati mai primit un compliment legat de podoaba capilara? Clinca BioDerm va ofera o solutie: Terapia Laser Sunetics.
Aparatul Sunetics emite o lumina laser de joasă intensitate, cu o lungime de undă de 650 nm. Lumina emisa este vizibila, amintindu-ne cu toţii culoarea roşie din curcubeu si este un tip de „lumină blândă”, rece la atingere care nu produce nici o senzaţie de disconfort sau durere. Ea penetrează tegumentul la o profunzime de aproximativ 4 mm, determinând numeroase efecte benefice precum: stimularea metabolismului celular, regenerarea și proliferarea celulară, accelerarea vindecării tisulare, stimularea circulaţiei săngelui.
Tratamentul SUNETICS este recomandat pacienţilor cu păr subțiat, cu o pierdere difuză a părului sau cu alopecie, care mai au păr de tip vellus (păr fin, ca un puf), care nu vor să apeleze la chirurgie sau să ia medicamente sau la care au eşuat alte tipuri de tratament.
Aparatul este sigur, fiind aprobat în anul 2007 de Food and Drug Administration, în clasa 1M (cea mai sigură clasă după standardele FDA).
În primele 3 luni se observă oprirea pierderii excesive de păr. Apoi, începând cu lunile 4-5 părul existent devine mai gros, mai lucios şi mai sănătos. Progresiv, părul de tip vellus (cu aspect de puf) evoluează spre păr de tip terminal, rezultând un păr mai des.