BIODERM MEDICAL CENTER

blu-u_terapie.jpg

Terapia BLU-U este recomandată tuturor categoriilor de vârstă, atât adolescenţilor cu problemele cutanate specifice vârstei, cât şi adulţilor care suferă de acnee. Mai mult, poate fi folosită pentru a trata toate fototipurile cutanate(I-VI): de la tenul palid caucazian până la tenul închis la culoare African.


Led-Light-Therapy-1200x900.jpg

Fototerapia cu raze ultraviolete- PSORIAZIS, VITILIGO, ECZEME
Terapia cu lumina ultravioleta este indicata in dermatologie pentru proprietatile antiproliferative si imunosupresive ale acesteia. Daca radiatiile UVB (290-320nm) actioneaza doar la nivelul primului strat cutanat, epidermul, radiatiile UVA (320-440nm) actioneaza mai profund, pana la nivelul dermului, al doilea strat al pielii. Radiatiile UVB cu lungimea de unda 311-312 nm sunt denumite Narrow Band UVB.


laser-hair-removal-on-legs.jpg

Cel mai adesea, pilozitatea in exces nu este un fenomen patologic, neexistand tulburari hormonale sau metabolice, ci este pur si simplu o caracteristica constitutionala, mostenita din familie. Totusi, exista situatii in care parul se dezvolta exagerat, intr-un context de dezechilibru hormonal sau asociat unei afectiuni severe precum: tumori maligne, porfiria, diabetul.


5625-stretch_marks_close-1296x728-slide1.jpg

Vergeturile sunt leziuni cicatriceale cutanate, ce apar cel mai frecvent in adolescenta sau la varste cuprinse in intervalul 20-35 de ani, in sarcina fiind raportate intr-o proportie de 50-90%.


1gFLboVh38wvzhoTGuqk8jQ.jpeg

Cicatricile cutanate, adeseori cu un aspect inestetic, apar prin vindecarea leziunilor din diferite patologii ale pielii (ex: acnee, varicela- “varsat de vant”, foliculita), a plagilor aparute in urma unui traumatism fizic, chimic, printr-o interventie chirurgicala sau LASER etc.


1c6gjV2N7XWAhRsuhJi6s8w.png

Culoarea naturala a pielii este determinata de o substanta pigmentara numita melanina. Exista doua tipuri de melanina a caror proportie va determina aparitia unui ten mai inchis sau mai deschis la culoare. Acestea sunt: eumelanina – „adevarata melanina” prezenta la persoanele cu pielea mai inchisa la culoare si feomelanina – melanina „rosie” prezenta la persoanele cu pielea alba.


std-sexually-transmitted-diseases.jpg

Infectii cu transmitere sexuala

Ai avut vreodata o infectie transmisa sexual? Oficial NU… In privat, foarte frecvent, raspunsul este DA…


basal_cell_carcinoma_b_high.jpg

Carcinomul bazocelular este un tip de cancer nemelanocitar, ce ia nastere din celulele bazale epidermice. Este cel mai frecvent tip de cancer cutanat, ce apare in general pe zonele expuse la soare, in regiunea capului, a gatului, a umerilor, dar si pe trunchi sau membre. Metastazeaza foarte rar, determinand in general complicatii locale, prin invazia din aproape in aproape a tegumentului sanatos si a tesuturilor profunde, cu efect mutilant.


logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2020 Bioderm Medical Center