Cum hidratează acidul hialuronic? Filler cu acid hialuronic

acid-hialuronic.jpg

Injecțiile cu acid hialuronic sunt preferate în fața operațiilor estetice. Totuși, ce limite au – în obținerea aspecului mai tânăr – injectările?

 

Tratamentul cu acid hialuronic este resorbabil – efectul nu va fi pe terment lung. Efectul se vede însă imediat.

 

Ce este acidul hialuronic?

Este o moleculă prezentă în mod normal și în pielea umană. Îl găsim ca material-suport pentru alte celule, un fel de ciment pentru celulele din piele.

Acidul hialuronic reține apa. Din acest motiv, se folosește în produsele cosmetice injectabile numile fillere.

  • Acidul hialuronic stimulează indirect formarea de colagen. Situația are drept rezultat întinderea dermului (al doilea strat la pielii).
  • De asemenea, participă la formarea de celule noi de piele.

 

 

Filler cu acid hialuronic

După 30 de ani, pielea pierde din grosime 0,1 mm anual. Acidul hialuronic injectabil corectează pierderile generate de trecerea timpului. Efectul unei injectări durează 6 luni.

Cum se face tratamentul cu fillere?

Injecțiile hidratante sunt punctiforme.  Tratamentul se recomandă la intervale de două până la patru săptămani, timp de trei luni.

 

Fiole cosmetice cu acid hialuronic

Pe piață există și creme cosmetice cu acid hialuroniic ori fiole. Acestea fac pielea mai mătăsoasă, tocmai pentru că aceasta reține apa.

 

 

La injectări ori la produse cosmetice cu acid hialuronic NU apar reacțiii alergice!

 

 

logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2022 Bioderm Medical Center