BIODERM

DESPRE NOI

Despre

Bioderm Medical Center


Centrele Bioderm furnizează servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul şi educaţia pacienţilor cu afecţiuni dermatologice.

Echipa de profesionisti, cu o vasta experienţă in depistarea precoce si in tratarea afectiunilor pielii, reprezinta factorul cheie spre vindecare.

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.


Vezi Echipa

PRINCIPII

Eficienta: Oferim mereu solutii simple pentru probleme complexe!
Experienta: Peste 20 de ani de experienta BioDerm!
Profesionalism medical: Dedicati meseriei noastre, permanent informati asupra descoperirilor in domeniu suntem aici pentru dumneavoastra!
Respect si incredere: Intreaga echipa va trateaza cu respect. Va asteptam cu toata increderea!
Dezvoltare: Suntem permanent in contact cu noul si va oferim cele mai avansate si eficiente solutii de tratament. Tehnologia de maine, astazi!


ISTORIC

Clinica Dermatologica Bioderm si-a inceput activitatea in cadrul grupului Bio – Medica in 1992. Membrii fondatori, un grup de medici romani si americani au introdus laserul CO2 Luxar pentru prima data in Romania. Au urmat laserele Erbium, Vascular, Nd:YAG si Soft. S-a introdus dermatoscopia digitala prin epiluminiscenta, folosind MoleMax II pentru diagnosticarea precoce a Melanomului Malign. Nursingul si Managementul au fost asigurate de o echipa cu o experienta de 15 ani in spitalele din S.U.A.


CONFIDENTIALITATE

Echipa Bioderm Va Respecta Drepturile!

Motto-ul nostru este “Partners in health! (Parteneri in sanatate)”, bazandu-ne pe increderea reciproca si pe dorinta de a aduce sanatate in viata dumneavoastra.
Mai mult decat o responsabilitate a noastra, pastrarea secretului profesional si asupra datelor dumneavoastra reprezinta fundamentul relatiei Bioderm-pacient.
Orice intentie de prezentare a datelor medicale in scop stiintific sau de marketing va fi prezentata si se va realiza NUMAI cu acordul dumneavoastra.


Tehnologie

De-a lungul timpului tehnicile de tratament s-au perfectionat, in prezent fiind preferata utilizarea combinata a diferitelor tipuri de lasere. Astfel, rezultatele sunt net superioare, atat din punct de vedere medical, cat si al satisfactiei pacientului. La Bioderm folosim echipamente moderne si de ultima generatie, standardul in tehnologia de profil.


Pielea ta sanatoasa este misiunea noastra!

Un parteneriat privind toate problemele pielii dumneavoastra.
Tenul va tradeaza varsta? Noi avem solutia!
Nu putem opri timpul, dar il putem incetini…ECHIPA DE MANAGEMENTFOUNDER

Dr. Lucian Russu


Cu o experienta medicala de peste 15 ani in Statele Unite ale Americii si de peste 28 de ani in Romania, dr. Lucian Russu este fondatorul clinicilor Bioderm.
CEO

Dr. Patricia Sprancenatu


De peste 28 de ani, dr. Patricia Sprancenatu este CEO al clinicilor Bioderm asigurand managementul serviciilor de sanatate.
Head of Nursing

Elena Mirea


Director de nursing cu o experienta de peste 26 de ani in cadrul clincilor Bioderm. Intotdeauana cautam oameni buni si talentati

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE

logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2023 Bioderm Medical Center