Dimalux

Este un tratament non-invaziv, fără durere, fara timp de recuperare, ceea ce înseamnă că vă puteți continua ziua ca de obicei și nu este nevoie de pauză in activitatile cotidiene.

DIMALUX

Dimalux folosește o energie luminoasă non-termică pentru a trata eficient și în siguranță o gamă vastă de afecțiuni ale pielii. Acestea includ deteriorarea provocată de soare, acnee, rozacee și roșeață, afecțiuni inflamatorii, vindecarea rănilor și cicatricilor. 

Este un tratament non-invaziv, fără durere, fara timp de recuperare, ceea ce înseamnă că vă puteți continua ziua ca de obicei și nu este nevoie de pauză in activitatile cotidiene.

A fost certificat că funcționează pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea închisă la culoare și pe pielea sensibilă.

Recomandat pentru:

  • Acnee: rezultatele sunt progresive, reducerea roșeții și dimensiunea porilor în termen de 7-10 zile și reducerea coșurilor în termen de 2-4 săptămâni. Rezultatele maxime ar trebui să fie vizibile în termen de 4-8 săptămâni.
  • Afectiuni inflamatorii: rezultatele vor depinde de afecțiunea pielii, dar sunt vizibile în termen de 3 săptămâni de la începutul protocolului.
  • Rejuvenarea pielii: S-ar putea să observați efecte vizibile imediat asupra aspectului si  hidratarea pielii și orice roșeață sau iritație ar putea fi redusă.

Tratamentul Dimalux folosește doua lungimi de undă diferite, fiecare clinic dovedită că oferă rezultate. Acestea pot fi utilizate individual sau împreună; acest lucru depinde de tratamentul necesar. Cele doua unde luminoase diferite sunt lumina roșie și lumina albastră, fiecare având proprietăți specifice de vindecare a pielii. Lungimea de undă determină adâncimea de penetrare și, prin urmare, structurile individuale care sunt vizate.

Lumină albastră 415nm

Lumina albastră este eficientă în tratarea tuturor gradelor de acnee și prevenirea erupțiilor fără a irita pielea folosind proprietăți antibacteriene. Lucrul minunat la acest tratament este că nu există timp de recuperare.

Lumină roșie 660 +/- 5nm

Lumina roșie stimulează un efect de rejuvenare a pielii și antiinflamator prin îmbunătățirea funcției celulare și a proliferării celulare. Ea extinde sinteza de colagen și activează microcirculația. Reduce liniile fine și încetinește procesul de îmbătrânire.

Protocol de tratament

Durata unei sesiuni de tratament va fi de 20 de minute. Se recomandă între 6 -8 sedinte de fototerapie, pe o perioada de 3-4 saptamani, în funcție de indicațiile dermatologului.

Tratamentul cu Dimalux: programeaza-te

Lumina roșie stimulează un efect de rejuvenare a pielii și antiinflamator prin îmbunătățirea funcției celulare și a proliferării celulare. Pentru programare sau mai multe informații, vă invităm să ne contactați folosind butonul de mai jos.