Medic primar dermatologie si venerologie

Dr. Adriana Diaconeasa


Faceti o programare

CONSULTATII


×
EMINESCU
JOI
14:00-17:00

Adriana Diaconeasa a absolvit Facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, în anul 1998.

După perioada de Rezidențiat desfășurat în cadrul Spitalului Clinic Colentina București, sub îndrumarea prof. dr. Sanda Popescu, a obţinut specializarea în Dermato- venerologie în martie 2005.

De atunci până în prezent și-a desfășurat activitatea ca medici specialist, iar din iunie 2009 ca medic primar dermatolog, în Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Gr. Alexandrescu” București. Este Doctor în Medicină din mai 2005.

S-a implicat în activitatea de cercetare științifică încă din timpul rezidențiatului, făcând parte din echipa de cercetători a 10 proiecte de cercetare națională și fiind director de proiect din partea SCUC „Gr. Alexandrescu” într-un proiect tip Parteneriat PNII/2009- 2011.

Experiența de lector s-a consolidat cu ocazia a peste 50 de lucrări prezentate la conferinţe şi congrese naţionale şi internaționale, precum și în cadrul unor seminarii dedicate dermato-oncologiei (proiect POSDRU/56/1.2/S/31081).

Activitatea clinică i-a permis permanentul contact cu oamenii din toate categoriile sociale în calitate de medic practician, la aceasta adăugându-se experienţa de lucru în echipă acumulată pe parcursul activității din cadrul proiectelor de cercetare.

Domeniile de interes sunt constituite de dermato-pediatrie și dermato-oncologie, cu deosebită atenţie spre diagnosticul precoce al tumorilor cutanate prin dermatoscopie combinată cu sisteme de analiză digitală, diagnostic automat şi microscopie confocală de reflectanță.

Este Membru fondator al Societății Române de Dermato-oncologie (2010) și membră în Grupul de Lucru de Microscopie Confocală (din 2009).

Activitate profesionala:

  • Medic Primar Dermato-Venerologie
  • Dermato-Pediatrie
  • Doctor în Stiinte Medicale

Specializari:

  • Dermatologie – Venerologie
  • Dermato -Pediatrie
  • Dermato – Oncologie

 Competente:

  • Competenta in dermatoscopie si sisteme de analiza digitala, diagnostic automat si microscopie confocala de reflectanta

Apartenenta la societati profesionale:

  • Membru fondator al Societatii Romane de Dermato – Oncologie (2010)
  • Membra in Grupul de Lucru de Microscopie Confocala din 2009
logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.