Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

Epilarea cu lumina intens pulsata

Epilarea cu lumina intens pulsata

Epilarea cu ajutorul aparatului care emite lumina intens pulsata (IPL) este rapida, eficienta si lipsita de durere.

Avantajul aparatului LASER cu lumina intens pulsata Crystal 512 este acela de a concentra energia intr-un plan pozitionat sub piele si anume in zona foliculilor pilosi, unde distruge pigmentul din firele de par si produce eliminarea acestora.

In acest mod, datorita concentrarii tintite a acestei energii nu se produce modificarea structurii pielii din jur, cum se intampla in cazul altor tipuri de aparate de epilare LASER sau IPL. Aceasta asigura eficacitatea tratamentului si lipsa durerii.

Epilarea se poate face atat pe zone cu o suprafata redusa: mustata, barbie, cat si pe zone extinse :regiunea axilara, inghinala, periombilicala, la nivelul bratelor sau gambelor. Datorita spotului special al aparatului, aproximativ 90% din energie este directionata catre tinta.

Actionand asupra pigmentului din foliculul pilos, melanina, este bine de cunoscut faptul ca epilarea este mai eficienta la persoanele care au parul inchis la culoare si mai putin eficienta la cele cu parul deschis, in cazul acestora din urma fiind necesare mai multe sedinte. La nivelul unei zone, numarul de sedinte ar fi de minim 4 si de maxim 8, efectuate la interval de 3-4 saptamani, in functie de zona tratata, de tipul firului de par si, in special, de culoarea acestuia. Este important de cunoscut faptul ca in zona fetei raspunsul la tratament este mai lent, intru-cat cresterea accentuata a firelor de par din aceasta regiune indica prezenta unor modificari hormonale, care ar trebui investigate si tratate.

Exista anumite reguli de urmat inainte de inceperea tratamentului cu aparatul LASER Crystal 512: pacientul trebuie se evite expunerea la soare sau la solar cu cel putin 30 de zile inainte de epilarea cu lumina intens pulsata si nu trebuie sa foloseasca metode de epilare care presupun smulgerea firelor de par, precum epilarea cu ceara, electroliza, pensatul, ci doar a a metodelor care implica taierea firelor, precum utilizarea aparatului de ras sau a cremei depilatoare.

Dupa acest tratament, in primele 48 de ore, pacientul trebuie sa evite folosirea produselor cosmetice pe suprafata tratata, contactul cu surse de caldura, umezeala,baile calde, sauna si sa evite exercitiile fizice in exces.

logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2022 Bioderm Medical Center