Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

Fototerapia cu raze ultraviolete

Led-Light-Therapy-1200x900.jpg

Fototerapia cu raze ultraviolete- PSORIAZIS, VITILIGO, ECZEME
Terapia cu lumina ultravioleta este indicata in dermatologie pentru proprietatile antiproliferative si imunosupresive ale acesteia. Daca radiatiile UVB (290-320nm) actioneaza doar la nivelul primului strat cutanat, epidermul, radiatiile UVA (320-440nm) actioneaza mai profund, pana la nivelul dermului, al doilea strat al pielii. Radiatiile UVB cu lungimea de unda 311-312 nm sunt denumite Narrow Band UVB.
Atat NB-UVB, cat si UVA sunt eficiente atat pentru tratarea formelor moderate sau severe de psoriasis, cat si pentru controlul reaparitiei leziunilor. Mai mult acestea sunt indicate si in tratamentul altor afectiuni dermatologice, pentru care mecanismul inflamator sau imunitar joaca un rol important in declansarea bolii: acnee, foliculita, dermatita, vitiligo, alopecie areata.
Terapia UVA se poate realiza dupa administrarea pe cale orala a unui medicament (psoralen), care are rolul de a creste reactivitatea pielii la terapia cu lumina, fiind cunoscut si sub denumirea de fotosensibilizant. Terapia combinata este adesea intalnita sub numele PUVA.
BioDerm va pune la dispozitie o serie de aparate care emit lumina ultravioleta precum : aparatul Waldmann conceput special pentru tratamentul leziunilor de pe maini si picioare, cabina Waldmann pentru tratarea intregii suprafete corporale, aparatul Excilite NB-UVB, care poate trata tintit suprafetele afectate de boala.
Schema de tratament este personalizata, cu o duata si o frecventa specifica afectiunii prezentate.

Stiati ca: In Egiptul Antic se utilizau extrase de plante, care prin efectul fotosensibilizant, aduceau alinare in diferite boli de piele?

 

logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2021 Bioderm Medical Center