Laser Onicomicoza

Tratamentul este complet lipsit de durere, iar fiecare ședință are o durată de doar 12 minute. Nu necesita o pregătirii speciale a pacientului anteriori tratamentului laser.

TERAPIA CU LUNULA LASER

Tratament Onicomicoză cu Laser Lunula: Soluția Non-invazivă, Fără Durere

Pacienții afectați de onicomicoză la nivelul unghiilor de la mâini sau picioare pot beneficia de tratamente non-invazive și fără durere la Bioderm, utilizând inovatorul Laser Lunula. 

Acest dispozitiv, aprobat de FDA, este recunoscut ca fiind cel mai eficient

Ce este onicomicoza?

Onicomicoza apare după contactul direct cu un fung, care începe să se dezvolte la nivelul unghiei și patului unghial și este favorizată de căldură și umezeală locală. Riscul de a dezvolta infecții fungice la nivelul unghiilor crește considerabil în perioada verii.

Principalul motiv este faptul că fungii se dezvoltă cel mai bine într-un mediu călduros și umed, iar riscul de contaminare crește mai ales în cazul persoanelor care practică sport sau obișnuiesc să meargă la piscină.

Pe lângă aspectul inestetic (unghiile își modifică culoarea, devin gălbui sau chiar verzui, se îngroașă sau chiar se pot desprinde de pe patul ungial), infecțiile fungice se pot extinde rapid de la o zonă la alta și pot fi foarte dificil de tratat, dacă nu se intervine din timp.

Din fericire, tehnologia oferă, în prezent, o soluție de tratament extrem de eficace, lipsită de durere și riscuri pentru onicomicoză.

Ce este laserul Lunula?

Laserul Lunula este un echipament medical inovator, dezvoltat în SUA, conceput special pentru tratarea onicomicozei. Fiind un laser non-termic, reprezintă prima opțiune de acest gen aprobată de FDA.

Rezultate uimitoare în studii clinice

Studiile clinice au demonstrat că, în doar 3 luni de tratament, 67% dintre pacienți au observat o creștere a unghiilor de la picioare de cel puțin 3 mm, cu o medie de peste 5 mm. Acest lucru atestă eficacitatea excepțională a Laserului Lunula în combaterea ciupercii unghiei.

Cum funcționează Laserul Lunula?

Laserul Lunula utilizează o emisie de lumina LASER rece, cu două lungimi de undă: 635 nm și 405 nm. Prima lungime de undă a laserului stimulează funcția imună a organismului, ajutându-l să lupte cu agenții patogeni, precum și rejuvenararea celulară, crește vascularizația, favorizând creșterea accelerată a unei unghii sănătoase. A doua lungime de undă are efect puternic anti-microbian, anti-bacterian și anti-fungic.

Tratamentul este complet lipsit de durere, iar fiecare ședință are o durată de doar 12 minute. Nu necesita o pregătirii speciale a pacientului anteriori tratamentului laser.

Beneficii

  • Tratează simultan toate cele 5 degete de la mâini sau picioare.
  • Nu prezintă riscuri, nu necesită debridarea/pilirea unghiei sau aplicarea unor soluții prealabile.
  • Recuperare imediată, pacientul își poate relua activitățile zilnice fără întârziere.

Tratamentul cu Laser Lunula la Bioderm: Simplu și eficient

Cu Laserul Lunula, pacienții beneficiază de o procedură simplă, eficientă și fără durere pentru a scăpa de onicomicoză. Pentru programare sau mai multe informații, vă invităm să ne contactați și să vă redobândiți unghiile sănătoase și frumoase.