Micoza unghiei

Infecția micotică (cu ciuperci) netratată duce la îngroșarea unghiei, decolorare, rupere necontrolată. Aspectul estetic este compromis total. Unghiile sunt greu de tăiat.

CE ESTE MICOZA UNGHIEI?

Cea mai frecventă problemă a ungiilor se numește onicomicoza. Apare cu depozite albe sau gălbui sub vârful unghiei.

Onicomicoza apare după contactul direct cu un fung, care începe să se dezvolte la nivelul unghiei și patului unghial și este favorizată de căldură și umezeală locală. Riscul de a dezvolta infecții fungice la nivelul unghiilor crește considerabil în perioada verii. Principalul motiv este faptul că fungii se dezvoltă cel mai bine într-un mediu călduros și umed, iar riscul de contaminare crește mai ales în cazul persoanelor care practică sport sau obișnuiesc să meargă la piscină. Pe lângă aspectul inestetic (unghiile își modifică culoarea, devin gălbui sau chiar verzui, se îngroașă sau chiar se pot desprinde de pe patul ungial), infecțiile fungice se pot extinde rapid de la o zonă la alta și pot fi foarte dificil de tratat, dacă nu se intervine din timp.

Din fericire, tehnologia oferă, în prezent, o soluție de tratament extrem de eficace, lipsită de durere și riscuri pentru onicomicoză.

Tratamentul Onicomicozei - Programeaza un consult

Cu Laserul Lunula, pacienții beneficiază de o procedură simplă, eficientă și fără durere pentru a scăpa de onicomicoză. Pentru programare sau mai multe informații, vă invităm să ne contactați și să vă redobândiți unghiile sănătoase și frumoase.