Omnilux Plus

Omnilux Plus stimuleaza procesele celulare complexe care rezultă în producția crescută de colagen, elastină și factori de creștere pentru tratarea semnelor vizibile ale foto-îmbătrânirii și pentru a stimula mecanismele de reparare celulară esențiale în procesul de vindecare a rănilor.

TERAPIA CU LUMINA ROSIE OMNILUX PLUS

Omnilux plus™ transmite lumină infraroșie – 830nm și reprezintă lungimea de undă cu cea mai mare capacitate de penetrare în profunzimea pielii, acționând indirect prin absorbția membranelor celulare pentru a stimula procesele celulare complexe care rezultă în producția crescută de colagen, elastină și factori de creștere pentru tratarea semnelor vizibile ale foto-îmbătrânirii și pentru a stimula mecanismele de reparare celulară esențiale în procesul de vindecare a rănilor.

Indicații tratament:

  • Alternând cu Omnilux revive pentru tratamentul ridurilor periorbitale și a semnelor vizibile ale fotodeteriorării cutanate
  • Alternând cu Omnilux revive pentru accelerarea vindecării post-chirurgicale/post-proceduri invazive
  • Singur sau alternând cu Omnilux revive pentru tratamentul sau reducerea riscului de HPI (hiperpigmentare post-inflamatorie) 
  • Singur ca parte a unui program de recuperare a unor leziuni cutanate dar si musculare (de ex. la sportivi).

Poate pot fi utilizat pentru tratarea a zone diferite ale pielii, inclusiv întreaga față, pieptul sau spatele.

CAT DUREAZĂ EFECTUL?

Tratamentul cu Omnilux este unul cu remanenta pe termen lung dacă acesta este menținut (cu sedinte de intretinere dar si asociat unui rutine de ingrijire a pielii indicata de catre medicul dermatology). 

Un stil de viață sănătos și o rutină adecvată de îngrijire a pielii vor asigura rezultate excelente.
Omnilux poate fi combinat cu alte tratamente, cum ar fi IPL sau tratamente Laser pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Protocol de tratament 

Durata unei sesiuni de tratament va fi de 20 de minute. Se recomandă între 4 și 12 tratamente, în funcție de indicațiile dermatologului.

EFECTE SECUNDARE ȘI RISCURI

Nu există efecte secundare asociate cu tratamentul Omnilux. Aparatul foloseste lumină LED și doar celulele țintă absorb energia luminii. Acest lucru înseamnă că celulele din jur și straturile superioare ale pielii nu sunt afectate, deoarece tratamentul este non-ablativ și non-invaziv, ceea ce înseamnă că nu există timp de recuperare.

Unele persoane ar putea experimenta o ușoară roșeață, dar aceasta ar trebui să dispară foarte repede.

Cu toate acestea, femeile însărcinate și cele care alăptează ar trebui să evite tratamentul cu Omnilux.

Tratamentul cu Omnilux Plus: programeaza un consult

Pentru programare sau mai multe informații, vă invităm să ne contactați folosind butonul de mai jos.