Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

Rozaceea

557624-istock-614606960-1200x807.jpg

Va inrositi usor la schimbari bruste de temperatura sau atunci cand sunteti mai emotionati? Aspectul pielii de la nivelul pometilor nu este acela dorit, cu vase fine sparte sau cu leziuni denivelate ce se aseamana cu pustulele din acnee? Atunci este posibil sa suferiti de rozacee.
Rozaceea este o afectiune inflamatorie frecventa, ce apare cel mai adesea la persoanele cu tenul deschis la culoare, dar, uneori, si la cele cu tenul mai inchis. Adeseori stanjenitoare, afecteaza calitatea vietii, relatiile sociale sau ocupationale, iar in timp, netratata, poate determina efecte ireversibile.
Desi cauzele aparitiei rozaceei nu sunt pe deplin elucidate, s-a demonstrat atat implicarea circulatiei anormale a sangelui la nivelul fetei, cat si a raspunsului modificat al sistemului imunitar la contactul cu diferiti factori externi. Din acest ultim motiv, alimentatia persoanelor care sufera de rozacee joaca un rol important in reducerea/ amplificarea problemelor cutanate.

Clinica Bioderm va pune la dispozitie :

  • Fototerapia cu lumina rosie pentru tratamentul rozaceei- Omnilux Revive
  • Tratamentul cu lumina intens pulsata (IPL sau UPL)- pentru indepartarea vaselor fine sparte/a teleangiectaziilor
  • Tratamentul cu Laser Dioda-pentru indepartarea vaselor fine sparte/a teleangiectaziilor
logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2022 Bioderm Medical Center