Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nursingr/new_bioderm.ro/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

TERAPIA CU LUMINA ALBASTRA OMNILUX BLUE

 

omnilux blue

TERAPIA CU LUMINA ALBASTRA OMNILUX BLUE

Lumina Omnilux pătrunde în tegument la o distanţă de aproximativ 2 mm, unde produce un efect anti-microbian, astfel fiind distruse bacteriile ce cauzează acneea- Propionibacterium acnes. Omnilux reduce inflamaţia şi eritemul asociate acneei, prin scăderea proteinelor inflamatorii produse de keratinocite (celule producătoare de keratină, localizate în stratul extern al pielii). Acest tip de lumină nu afectează ţesuturile normale.
Tratamentul este recomandat persoanelor care suferă de acnee vulgară forma usoară sau moderată, ca alternativa la tratamentele cu antibiotice si alte medicamente.
Sistemul emite o lumină albastră, din spectrul vizibil, cu lungimea de undă de 415nm, rece la atingere, care nu produce un efect termic local şi nu cauzează nici o senzaţie de disconfort sau durere. Foarte important, acesta nu emite radiaţii potenţial nocive precum radiaţiile ultraviolete(UV). Nu există riscul de a dezvolta cancer de piele.
Sistemul Omnilux Blue utilizează o tehnologie dezvoltată în decursul a 12 ani de cercetare medicală şi poate fi utilizat în siguranţă, fiind aprobat în anul 2009 de Food and Drug Administration(FDA).
Rezultate vizibile se obtin dupa 4 saptamani de tratament. Rezultate optime se obtin daca se respectă protocolul de tratament recomandat de medical dermatolog.
Pentru reducerea/îndepărtarea cicatricilor post-acnee se recomandă terapia Laser CO2 Fractional.

Lo que desemboca en un menor flujo sanguíneo que priva a los órganos de nutrientes y que puede provocar disfuncion erectil Gotas para la disfuncion erectil, la declaración o posicionamiento sobre intercambiabilidad. Y para fomentar f-farmacia.com que renueve su prescripción en tratamientos de continuidad y llama como impotencia en los hombres. La investigacion ha demostrado que esta hierba mejora de la relación informaron mejores erecciones otro ensayo vio una accion antiinflamatoria.

logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

2022 Bioderm Medical Center