Tratamentele cosmetice la salon

Tratamentele cosmetice la salon

Tratamentele cosmetice la salon se fac o data pe luna si constau in curatirea tenului, extractia comedoanelor, aplicarea unor masti astringente sau hidratante in functie de tipul de ten.
Peelingurile chimice care se fac la saloane sunt peelinguri superficiale cu solutii sau creme pe baza de poliacizi de fructe si sunt recomandate o data pe luna pe tenurile cu probleme: exces de sebum, acnee etc.
Pentru tenurile normale sau cu tendinte la deshidratare peelingurile chimice sunt recomandate o data la 4-5 luni.
Peelingurile mai profunde, cu acid salicilic, acid mandelic, fenol s.a sunt recomandate sa se efectueze de doua ori pe an si doar in cabinete medicale dermatologice de catre medici specialisti.
Toate aceste proceduri care imbunatatesc textura pielii nu sunt indicate pe perioada verii deoarece sunt fotosensibilizante.

Benesere dr. Zaharia Florentina-medic primar dermato-venerologie

logo_212_white

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.